Шановні наші майбутні студенти!
Кожен студент є невід‘ємною частиною академічної сім’ї кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, активістом, творчою та ініціативною особистістю.
Амбасадори кафедри нададуть відповіді на усі запитання щодо освітнього процесу та допомогу у разі потреби.
Будемо дуже раді бачити саме вас у списках вступників на спеціальність 181 “Харчові технології”, нашу освітньо-професійну програму “Харчові технології”.
Софія Огійчук,
здобувачка освітнього ступеня “Бакалавр”,
освітньої програми “Технології харчування”
Контакти:
тел: +380955448482
Telegram: https: t.me/sofico1907
Instagram: @ambiguous_memory
Володимир Капустинський,
здобувач освітнього ступеня “Бакалавр”,
освітньої програми “Технології харчування”
Контакти:
тел: +380980796979
Telegram: https: t.me/vovank2001
Instagram: @vova_kapustinskij
На усі хвилюючі питання вам нададуть відповідь тут