Амбасадори кафедри

Шановні наші майбутні студенти!

Кожен студент є невід‘ємною частиною академічної сім’ї кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, активістом, творчою та ініціативною особистістю.

Амбасадори кафедри нададуть відповіді на усі запитання щодо освітнього процесу та допомогу у разі потреби.

Будемо дуже раді бачити саме вас у списках вступників на спеціальність 181 “Харчові технології”, нашу освітньо-професійну програму “Харчові технології”.


 

Огійчук

Софія Огійчук,

здобувачка освітнього ступеня “Бакалавр”,

освітньої програми “Технології харчування”

Контакти:

тел: +380955448482

Telegram: https: t.me/sofico1907

Instagram: @ambiguous_memory


Капустинський

Володимир Капустинський,

здобувач освітнього ступеня “Бакалавр”,

освітньої програми “Технології харчування”

Контакти:

тел: +380980796979

Telegram: https: t.me/vovank2001

Instagram: @vova_kapustinskij

На усі хвилюючі питання вам нададуть відповідь тут