Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Перейти до контенту
Головна
Кафедра
Про кафедру
Спеціальності та освітні програми
Освітньо-професійні програми і дисципліни
Виховна робота
Фотогалерея
Колектив
Викладачу
Розклад
Електронний кабінет викладача
Репозитарій
Студенту
Розклад дзвінків
Електронний кабінет студента
Розклад занять
Бібліотека
Графік проведення консультацій
Психологічна підтримка
Працевлаштування
Навчальна література
Майбутнім студентам
ВСТУП 2021
Правила прийому до НУХТ у 2021 році
Конкурсні предмети на бакалавра (сертифікати ЗНО) – 2021
Підготовчі курси
ЗНО 2021
Деякі питання проведення в 2021 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти
Кому потрібне ЗНО з української літератури
Про два рівня екзамену з математики
Учаснику ЗНО
КРИМ-Україна ДОНБАС-Україна
ВСТУП ДО МАГІСТРАТУРИ 2020
Відбіркова комісія
Процедура реєстрації на ЄВІ – інфографіка
Процедура реєстрації на ЄВІ – детальний опис
ДВВ – додаткове фахове вступне випробування
ЄВІ – єдиний вступний іспит з іноземної мови
Подача заяв та документів для участі у конкурсі
ФАХ – фахове вступне випробування
Конкурс та зарахування на магістра
Реєстрація для вступу до магістратури 2020
Флаєр кафедри
Спеціальності та освітні програми
Аспіранту та докторанту
Спеціалізована вчена рада Д 26.058.07
Правила прийому до аспірантури для здобуття ступеня доктора філософії
Правила прийому до докторантури для здобуття наукового ступеня доктора наук
Порядок захисту для здобуття ступеня кандидата наук
Перелік документів для вступу в аспірантуру
Про опублікування результатів дисертацій
Перелік наукових фахових видань України
Правила оформлення дисертації
ДСТУ 8302:2015 Бібліографічне посилання
Розміщення повідомлень про прийняття дисертацій до захисту
Про проведення експерименту з присудження ступеня доктора філософії
Наукова діяльність
Участь у конференціях
Ми в соцмережах
Instagram
Facebook
You Tube
Facebook group
LiveJournal
linkedin
Публічна інформація
Посадові інструкції
Положення про кафедру
ОПП «Технології харчування»
ОПП «Технології в ресторанному господарстві»
ОПП «Технології аюрведичних харчових продуктів»
Освітньо-професійні програми
“Технології в ресторанному господарстві”
Контакти
Схема проїзду
EN
Аспіранту
Пошук:
Березень 2021
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд
« Лют
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Контакти
Україна, 01601, м. Київ-33, вул. Володимирська 68 м. Київ-33 01601 +38(044)-287-97-53