Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Перейти до контенту
  • Головна
  • Кафедра
    • Про кафедру
    • Колектив
    • Спеціальності та освітні програми
    • Дисципліни і Робочі програми
    • Стейкхолдери в освітньому процесі
    • Виховна робота
      • 2019-2020 н.р.
      • 2020-2021 н.р.
    • Підвищення кваліфікації викладачів
  • Викладачу
    • Розклад
    • Електронний кабінет викладача
    • Репозитарій
  • Здобувачу
    • Графіки навчального процесу
    • Розклад дзвінків
    • Електронний кабінет здобувача
    • Дистанційне навчання
    • Розклад занять
    • Навчальна література
    • Методичні вказівки
    • Графік проведення консультацій
    • Каталог дисциплін вільного вибору
    • Кваліфікаційна робота
    • Бібліотека
    • Практична підготовка здобувачів
    • Працевлаштування
    • Психологічна підтримка
  • Майбутнім студентам
    • Відгуки випускників
    • Приймальна комісія
    • ЗНО 2022
    • Освітньо-професійні програми
      • “Технології харчування”
      • «Технології в ресторанному господарстві»
      • «Технології аюрведичних харчових продуктів»
    • Амбасадори кафедри
    • ВСТУП 2021
    • Правила прийому до НУХТ у 2021 році
    • Конкурсні предмети на бакалавра (сертифікати ЗНО) – 2021
    • Підготовчі курси
    • ВСТУП ДО МАГІСТРАТУРИ 2020
      • МАГІСТРАТУРА
      • Дати вступної кампанії
      • Відбіркова комісія
      • Процедура реєстрації на ЄВІ – інфографіка
      • Процедура реєстрації на ЄВІ – детальний опис
      • ДВВ – додаткове фахове вступне випробування
      • ЄВІ – єдиний вступний іспит з іноземної мови
      • Подача заяв та документів для участі у конкурсі
      • ФАХ – фахове вступне випробування
      • Конкурс та зарахування на магістра
    • Строки прийому заяв та документів
    • Спеціальності та освітні програми
      • Бакалавр
      • Магістр «Технології аюрведичних харчових продуктів»
      • Магістр «Технології в ресторанному господарстві»
  • Наукова діяльність
    • Наукова діяльність здобувачів
    • Наукова діяльність викладачів
  • Ми в соцмережах
    • Instagram
    • Facebook
    • You Tube
  • Публічна інформація
    • Посадові інструкції
    • Положення про кафедру
    • Нормативні документи
    • Положення НУХТ
    • Академічна етика
    • Антикорупційні заходи
  • Ми у медіа
    • Події у газеті “Промінь”
    • Відеогалерея
  • Контакти
  • Віртуальні екскурсії кафедрою

Відеогалерея

http://triap.nuft.edu.ua/wp-content/uploads/2021/09/218032536_538197883886609_8051862998285394011_n.mp4

 

http://triap.nuft.edu.ua/wp-content/uploads/2021/09/93509222_624031244845211_3940244508209315840_n.mp4

 

http://triap.nuft.edu.ua/wp-content/uploads/2021/09/10000000_1987503217932631_5768640664828903424_n.mp4
  • Липень 2022
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Чер    
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031
  • Контакти

    Україна, 01601, м. Київ-33, вул. Володимирська 68 м. Київ-33 01601 +38(044)-287-97-53
  • Архіви

    • Червень 2022
    • Травень 2022
    • Квітень 2022
    • Березень 2022
    • Лютий 2022
    • Січень 2022
    • Грудень 2021
    • Листопад 2021
    • Жовтень 2021
    • Вересень 2021
    • Серпень 2021
    • Липень 2021
    • Червень 2021
    • Травень 2021
    • Квітень 2021
    • Березень 2021
    • Лютий 2021
    • Січень 2021
    • Грудень 2020
    • Листопад 2020
    • Жовтень 2020
    • Вересень 2020
    • Липень 2020
    • Червень 2020
    • Травень 2020
    • Квітень 2020
    • Березень 2020
    • Лютий 2020
    • Січень 2020
    • Грудень 2019
    • Листопад 2019
    • Жовтень 2019
    • Вересень 2019
    • Серпень 2019
    • Березень 2019
Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Працює на WordPress.