Випускова кафедра приділяє велику увагу професійно-практичній підготовці майбутніх фахівців галузі, а саме формуванню дисциплін, які в комплексі розкривають усі напрямки ресторанного господарства. Викладачі кафедри активно працюють над вдосконаленням і розширенням навчально-методичної бази спеціальних дисциплін, введених до нових навчальних планів.

Дисципліни, які викладаються на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції:

Спеціальність 181 «Харчові технології» спеціалізація «Ресторанні технології» (освітній ступінь «БАКАЛАВР»):

Барна справа і робота сомельє – 162 год.

Гігієна та санітарія – 180 год.

Кулінарна етнологія – 126 год.

Організація ресторанного господарства – 330 год.

Основи наукових досліджень – 90 год.

Кулінарознавство – 150 год.

Вступ до аюрведи – 90 год.

Електронні системи в галузі – 120 год.

Основи нутріціології – 90 год.

Харчові та дієтичні добавки, прянощі та приправи – 162 год.

Основи молекулярної технології в закладах ресторанного господарства – 120 год.

Основи автоматизованого проектування – 120 год.

Проектування та дизайн закладів ресторанного господарства – 396 год.

Ресторанна справа – 360 год.

Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства – 240 год.

Технологія продукції ресторанного господарства – 780 год.

Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства – 270 год.

Обладнання закладів ресторанного господарства – 360 год.

Сервісологія – 120 год.

Хімія і технологія сировини ресторанного господарства – 180 год.

Зазальні технології харчової промисловості – 180 год.

 

Спеціалізація «Технології аюрведичних харчових продуктів» (освітній ступінь «МАГІСТР»):

Дослідницький практикум – 180 год.

Технології аюрведичних харчових продуктів – 360 год.

 

Спеціалізація «Технології харчування» (освітній ступінь «МАГІСТР»):

Інноваційні ресторанні технології – 300 год.

Молекулярні технології ресторанної продукції – 270 год.

Технологія ресторанної продукції оздоровчого призначення – 390 год.

Методологія і організація наукових досліджень – 120 год.

Інжиніринг у ресторанному бізнесі – 90 год.

Харчова та санітарна токсикологія – 150 год.

Дієтологія – 90 год.

 

 Спеціалізація «Технології в ресторанному господарстві» (освітній ступінь «МАГІСТР»):

Інноваційні ресторанні технології – 450 год.

Молекулярні технології ресторанної продукції – 150 год.

Технологія ресторанної продукції оздоровчого призначення – 390 год.

Методологія і організація наукових досліджень – 120 год.

Інжиніринг у ресторанному бізнесі – 90 год.

Харчова та санітарна токсикологія – 150 год.

Дієтологія – 90 год.