Освітньо-професійні програми та дисципліни кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції
Вільний вибір дисциплін здобувачами 1 курсу
спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Технології харчування»
Дисицпліна гуманітрано-економічної підготовки
Кулінарознавство
Гастрономія в умовах закладів ресторанного господарства
Етика і естетика в ресторанній справі
English for Life: базовий курс англійської мови
Everyday English
Дисципліни загальної фахової підготовки
Хімія і технологія сировини ресторанного господарства
Товарознавство харчових продуктів у ресторанному господарстві
Наукові товарознавчі дослідження продуктів у ресоранному господарстві
Дисципліни природничо-наукової підготовки
Основи наукових досліджень
Основи наукової творчості у вищій школі
Науково-технічна творчість у ресторанному господарстві
Вільний вибір дисциплін здобувачами 2 курсу
спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Технології харчування»
Дисципліна природничо-наукової підготовки
Гігієна та санітарія в закладах ресторанного господарства
Фізіологія та гігієна харчування
Виробнича санітарія та гігієна праці
Дисципліна природничо-наукової підготовки
Харчові добавки, ферменти і ароматизатори
Харчові добавки, прянощі та приправи
Дієтичні добавки та ароматизатори
Дисципліна загальної фахової підготовки
Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства
Фізико-хімічні та біотехнологічні процеси в технології продукції ресторанного господарства
Функціонально-технологічні та фізико-хімічні властивості сировини ресторанного господарства
Вільний вибір дисциплін здобувачами 1 курсу спеціальності
181 «Харчові технології» ОПП «Технології в ресторанному господарстві»
Теоретичні основи аюрведичного харчування
Основи аюрведичної системи оздоровлення людини
Сучасні теорії та концепції харчування
PR-технології в ресторанному господарстві
Мерчендайзинг у ресторанній справі
Стратегії розвитку закладу ресторанного господарства
Філософія дослідницької інновації
Адміністративно-правові засади управління безпекою підприємств в Україні
Психологія управління та конфліктологія
Тренінг формування комунікактивної компетенності керівника Інжиніринг у ресторанному бізнесі
Інфраструктурні проекти закладів ресторанного господарства
Технологічний інжиніринг у ресторанному господарстві
Харчова та санітарна токсикологія
Основи профілактичної та харчової токсикології
Сталі харчові ланцюги та безпека продукції
Вільний вибір дисциплін здобувачами 1 курсу спеціальності
181 «Харчові технології» ОПП «Технології аюрведичних харчових продуктів»
Теоретичні основи Аюрведи
Фітотерапія та застосування рослин в аюрведичній практиці
Теорія та практика впливу смаку і аромату на баланс дош
Основи аюрведичної системи оздоровлення людини
Науково-практичні основи технології аюрведичних продуктів лікувально-профілактичного призначення
Фітотерапія та лікарські трави в аюрведичному харчуванні
Філософія дослідницької інновації
Адміністративно-правові засади управління безпекою підприємств в Україні
Психологія управління та конфліктологія
Тренінг формування комунікативної компетентності керівника
PR-технології у аюрведичних закладах ресторанного господарства
Менеджмент якості та безпеки продукції у аюрведичних закладах ресторанного господарства
Концепції та стратегії розвитку аюрведичного закладу ресторанного господарства
Безпека і якість аюрведичних харчових продуктів
Сталі харчові ланцюги та безпека аюрведичної продукції
Управління безпечністю харчової продукції у закладах ресторанного господарства
БАКАЛАВР
МАГІСТР
Освітньо-професійна програма “Технології в ресторанному господарстві”