Дисципліни

Освітньо-професійні програми та дисципліни кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Вільний вибір дисциплін здобувачами 1 курсу

спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Технології харчування»


Дисицпліна гуманітрано-економічної підготовки

Кулінарознавство

Гастрономія в умовах закладів ресторанного господарства

Етика і естетика в ресторанній справі

English for Life: базовий курс англійської мови

Everyday English

Дисципліни загальної фахової підготовки

Хімія і технологія сировини ресторанного господарства

Товарознавство харчових продуктів у ресторанному господарстві

Наукові товарознавчі дослідження продуктів у ресоранному господарстві

Дисципліни природничо-наукової підготовки

Основи наукових досліджень

Основи наукової творчості у вищій школі

Науково-технічна творчість у ресторанному господарстві


 

Вільний вибір дисциплін здобувачами 2 курсу

спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Технології харчування»


Дисципліна природничо-наукової підготовки

Гігієна та санітарія в закладах ресторанного господарства

Фізіологія та гігієна харчування

Виробнича санітарія та гігієна праці

Дисципліна природничо-наукової підготовки

Харчові добавки, ферменти і ароматизатори

Харчові добавки, прянощі та приправи

Дієтичні добавки та ароматизатори

Дисципліна загальної фахової підготовки

Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства

Фізико-хімічні та біотехнологічні процеси в технології продукції ресторанного господарства

Функціонально-технологічні та фізико-хімічні властивості сировини ресторанного господарства


Вільний вибір дисциплін здобувачами 1 курсу спеціальності

181 «Харчові технології» ОПП «Технології в ресторанному господарстві»


Теоретичні основи аюрведичного харчування

Основи аюрведичної системи оздоровлення людини

Сучасні теорії та концепції харчування

PR-технології в ресторанному господарстві

Мерчендайзинг у ресторанній справі

Стратегії розвитку закладу ресторанного господарства

Філософія дослідницької інновації

Адміністративно-правові засади управління безпекою підприємств в Україні

Психологія управління та конфліктологія

Тренінг формування комунікактивної компетенності керівника Інжиніринг у ресторанному бізнесі

Інфраструктурні проекти закладів ресторанного господарства

Технологічний інжиніринг у ресторанному господарстві

Харчова та санітарна токсикологія

Основи профілактичної та харчової токсикології

Сталі харчові ланцюги та безпека продукції


 

Вільний вибір дисциплін здобувачами 1 курсу спеціальності

181 «Харчові технології» ОПП «Технології аюрведичних харчових продуктів» 


Теоретичні основи Аюрведи

Фітотерапія та застосування рослин в аюрведичній практиці

Теорія та практика впливу смаку і аромату на баланс дош

Основи аюрведичної системи оздоровлення людини

Науково-практичні основи технології аюрведичних продуктів лікувально-профілактичного призначення

Фітотерапія та лікарські трави в аюрведичному харчуванні

Філософія дослідницької інновації

Адміністративно-правові засади управління безпекою підприємств в Україні

Психологія управління та конфліктологія

Тренінг формування комунікативної компетентності керівника

PR-технології у аюрведичних закладах ресторанного господарства

Менеджмент якості та безпеки продукції у аюрведичних закладах ресторанного господарства

Концепції та стратегії розвитку аюрведичного закладу ресторанного господарства

Безпека і якість аюрведичних харчових продуктів

Сталі харчові ланцюги та безпека аюрведичної продукції

Управління безпечністю харчової продукції у закладах ресторанного господарства

БАКАЛАВР

spisok_bak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

МАГІСТР

Освітньо-професійна програма “Технології в ресторанному господарстві”

spisok_MAG