Вільний вибір дисциплін здобувачами
спеціальності 181 «Харчові технології»
ОПП «Технології харчування»
на 1 курс
Дисицпліна гуманітрано-економічної підготовки
Кулінарознавство
Гастрономія в умовах закладів ресторанного господарства
Етика і естетика в ресторанній справі
English for Life: базовий курс англійської мови
Everyday English
Дисципліни загальної фахової підготовки
Хімія і технологія сировини ресторанного господарства
Товарознавство харчових продуктів у ресторанному господарстві
Наукові товарознавчі дослідження продуктів у ресоранному господарстві
Дисципліни природничо-наукової підготовки
Основи наукових досліджень
Основи наукової творчості у вищій школі
Науково-технічна творчість у ресторанному господарстві
на 2 курс
Дисципліна природничо-наукової підготовки
Гігієна та санітарія в закладах ресторанного господарства
Фізіологія та гігієна харчування
Виробнича санітарія та гігієна праці
Дисципліна природничо-наукової підготовки
Харчові добавки, ферменти і ароматизатори
Харчові добавки, прянощі та приправи
Дієтичні добавки та ароматизатори
Дисципліна загальної фахової підготовки
Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства
Фізико-хімічні та біотехнологічні процеси в технології продукції ресторанного господарства
Функціонально-технологічні та фізико-хімічні властивості сировини ресторанного господарства
на 3 курс
Блок “Технологічний”
Барна справа та робота сомельє
Молекулярні технології в закладах ресторанного господарства
Кулінарна етнологія
Основи кулінарного мистецтва в закладах ресторанного господарства
Дієтологія
Блок “Технологічно-інженерний”
Конструювання та оптимізація складу нових харчових продуктів
Електронні системи для індустрії ресторанного господарства
Програма безпеки харчування та НАССР закладів ресторанного господарства
Системи управління логістичною діяльністю закладів ресторанного господарства
Вільний вибір дисциплін
здобувачами 1 курсу спеціальності 181 «Харчові технології»
ОПП «Технології в ресторанному господарстві»
2021-2022 н.р.
PR-технології в ресторанному господарстві
Маркетинг ресторанних послуг
Харчова та санітарна токсикологія
Теоретичні основи аюрведичного харчування
Дієтологія та дієтотерапія
Сучасні теорії та концепції харчування
Інжиніринг у ресторанному бізнесі
Інфраструктурні проєкти закладів ресторанного господарства
Проєктні послуги для ресторанних мереж
2020-2021 н.р.