Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Перейти до контенту
  • Головна
  • Кафедра
    • Про кафедру
    • Спеціальності та освітні програми
    • Освітньо-професійні програми і дисципліни
    • Виховна робота
    • Фотогалерея
  • Колектив
  • Викладачу
    • Розклад
    • Електронний кабінет викладача
    • Репозитарій
  • Студенту
    • Розклад дзвінків
    • Електронний кабінет студента
    • Розклад занять
    • Бібліотека
    • Графік проведення консультацій
    • Психологічна підтримка
    • Працевлаштування
  • Навчальна література
  • Майбутнім студентам
    • ВСТУП 2021
    • Правила прийому до НУХТ у 2021 році
    • Конкурсні предмети на бакалавра (сертифікати ЗНО) – 2021
    • Підготовчі курси
    • ЗНО 2021
      • Деякі питання проведення в 2021 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти
      • Кому потрібне ЗНО з української літератури
      • Про два рівня екзамену з математики
      • Учаснику ЗНО
    • КРИМ-Україна ДОНБАС-Україна
    • ВСТУП ДО МАГІСТРАТУРИ 2020
      • Відбіркова комісія
      • Процедура реєстрації на ЄВІ – інфографіка
      • Процедура реєстрації на ЄВІ – детальний опис
      • ДВВ – додаткове фахове вступне випробування
      • ЄВІ – єдиний вступний іспит з іноземної мови
      • Подача заяв та документів для участі у конкурсі
      • ФАХ – фахове вступне випробування
      • Конкурс та зарахування на магістра
    • Реєстрація для вступу до магістратури 2020
    • Флаєр кафедри
    • Спеціальності та освітні програми
  • Аспіранту та докторанту
    • Спеціалізована вчена рада Д 26.058.07
    • Правила прийому до аспірантури для здобуття ступеня доктора філософії
    • Правила прийому до докторантури для здобуття наукового ступеня доктора наук
    • Порядок захисту для здобуття ступеня кандидата наук
    • Перелік документів для вступу в аспірантуру
    • Про опублікування результатів дисертацій
    • Перелік наукових фахових видань України
    • Правила оформлення дисертації
    • ДСТУ 8302:2015 Бібліографічне посилання
    • Розміщення повідомлень про прийняття дисертацій до захисту
    • Про проведення експерименту з присудження ступеня доктора філософії
  • Наукова діяльність
    • Участь у конференціях
  • Ми в соцмережах
    • Instagram
    • Facebook
    • You Tube
    • Facebook group
    • LiveJournal
    • linkedin
  • Публічна інформація
    • Посадові інструкції
    • Положення про кафедру
    • ОПП «Технології харчування»
    • ОПП «Технології в ресторанному господарстві»
    • ОПП «Технології аюрведичних харчових продуктів»
  • Освітньо-професійні програми
    • “Технології в ресторанному господарстві”
  • Контакти
    • Схема проїзду
  • EN

ЗНО 2021

Деякі питання проведення в 2021 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти

Кому потрібне ЗНО з української літератури

Про два рівня екзамену з математики

Учаснику ЗНО

  • Березень 2021
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Лют    
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031  
  • Контакти

    Україна, 01601, м. Київ-33, вул. Володимирська 68 м. Київ-33 01601 +38(044)-287-97-53
Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Працює на WordPress.