Наукова діяльність здобувачів
Науковий потенціал кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції посилюється за рахунок залучення здобувачів освітніх ступенів “Бакалавр” та “Магістр” до розв’язання актуальних питань стратегії розвитку технологій ресторанної продукції в умовах сьогодення, які пов’язані з основними дослідженнями кафедри.
Науково-дослідна робота, якою здобувачі займаються поза навчальним процесом здійснюється відповідно до положення НУХТ “Про організацію науково-дослідної роботи студентів в НУХТ“.
Звіти з науково-дослідної роботи студентів:
Конкурс студентських наукових робіт
Переможці ІІ туру Всеукраїнського конкурс студентських наукових робіт:
- Лаленко Т.В., Диплом ІІ ступеня за перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2016-2017 н.р. за напрямом «Готельно-ресторанна справа».
- Возненко М.А., Диплом ІІ ступеня за перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2017-2018 н.р. за спеціальністю 181 «Харчові технології» (24 квітня 2018 р., НУХТ, м. Київ).
- Єфимович П.Є., Диплом І ступеня за перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2018-2019 н.р. за спеціальністю «Харчові технології» (12 квітня 2019 р., НУХТ, м. Київ).
- Воробйова Анастасія, Диплом ІІ ступеня за перемогу ІІ Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт “Інноваційні ресторанні технології” за спеціальністю 181 “Харчові технології” (22 квітня 2021 року, КНТЕУ, м. Київ).