Стейкхолдери в освітньому процесі

2020-2021 навчальний рік

31 травня 2021 р. online-лекторій від  Дмитра та Олени Борисових, засновників «GastroFamily», відомими рестораторами мотиваторами та лідерами думок у сфері ресторанного бізнесу.

31 березня 2021 р.  online-лекторій від Дмитра Лазаренка, засновника проекту Life Target, випускника кафедри 2021 р.

18 березня 2021р. – online-лекторій від Андрія Клюса, шеф-кухаря ресторану середземноморської кухні Kritikos, який входить до Топ-100 шеф-кухарів України, випускника кафедри 2016 р.

17 березня 2021 р. – online-лекторій від Олега Волчецького, керівником консалтингової компанії Центру систем менеджменту «QMS», випускника магістерської програми «Технології в ресторанному господарстві».

10 березня 2021р. – online-лекторій від Олександра Споденка, засновника та співвласника мережі спеціалізованих закладів «Ronin sushi» у м. Луцьк та м. Рівне, завідувача виробництва компанії «Soul Catering» в м. Києві, випускника магістерської програми «Технології в ресторанному господарстві».

24 лютого 2021 р. – online-лекторій від Богдани Засєкіної, Restaurant Manager ресторану «SPAGO» готелю «Marina Bay Sands» (Сінгапур) всесвітньовідомої мережі готельно-ресторанного бізнесу «Las Vegas Sands» і випускниці кафедри 2015 року.

15 лютого 2021 р. – online-лекторій від Євгена Клопотенка, українського кулінарного експерта, співвласника і бренд-шефа ресторану української кухні «Сто років тому вперед», розробника соціального проекту з покращення культури харчування навчальних закладах, лідера думок.

04 лютого 2021 р. – online-лекторій від Владислави Нетреби, керуючої кав’ярні ONE LOVE espresso bar і випускниці кафедри 2018 року.

16 грудня 2020 р. – online-лекторій від Терези Даштоян, кофаундерки агенції ресторанного маркетингу «Restaurant Marketing Agency» (RED).

08 грудня 2020 р. – online-лекторій від Маргарити Січкар, української рестораторки, успішної бізнес-вумен, телезірки та інфлюенсера.

20 листопада 2020 р. – онлайн-лекція від Ірини Магалецької, керівника відділу навчання «Reikartz Hotel Group» (Head of T&D department) і практикуючого тренера із сервісу, у рамках Ярмарку вакансій Career NUFT 2020.

19 листопада 2020 р. – online-лекторій від Аліни Ізмайлової, керуючої мережею закладів ресторанного господарства «EuroCityFamily» (м. Костянтинівка) і випускниці кафедри 2015 року.


2019-2020 навчальний рік

24 червня 2020 р. – до оцінювання конкурсантів VIII Кулінарний конкурс ГРТБ «Home edition» залучено стейкхолдерів і успішних випускників – бренд-шефа ресторану автентичної кухні «КазаН ДиваН» Володимира Єманова і шеф-кухаря, який відкривав трендові заклади ресторанного господарства в Україні та Словаччині, організовує гастрошоу і гастровечері, працює у своєму авторському стилі сучасної української кухні «Modern Gastro Nostalgia» Андрія Клюса.

04 травня 2020 р. – online-лекторій на YouTube-каналі платформи соціального навчання від UNIT.City від відомого українського ресторатора, засновника і бренд-шефа компанії «Сім’я ресторанів Дмитра Борисова» Дмитра Борисова на тему: «Індустрія проти кризи: HoReCa»

30 квітня 2020 р. – online-тренінг від Наталії Велемець, міжнародного аудитора систем менеджменту якості та харчової безпеки швейцарської компанії «SGS» по стандартах ISO 9001, ISO 22000, FSSC 22000, BRC Food, FSMA, SQMS, NQMS.

28 квітня 2020 р. – online-лекторій від Ірини Москаленко, технолога-проектанта компанії «Total Kitchen» і випускниці факультету ГРТБ 2011 року.

24 квітня 2020 р. – online-лекторій на YouTube-каналі платформи соціального навчання від UNIT.City від готельєра, засновника бутік-готелю «BURSA Hotel Kyiv» Василя Гроголя на тему: «Індустрія проти кризи: готельний бізнес».

15 квітня 2020 р. – online-лекторій від Аліни Ізмайлової, керуючої мережею закладів ресторанного господарства «EuroCityFamily (м. Костянтинівка) і випускниці кафедри 2015 року.


2018-2019 навчальний рік

09 грудня 2019 р. – лекторій та нетворкінг здобувачів із Андрієм Клюсом, шеф-кухарем ресторану «Semifreddo Ristorante» і випускником факультету ГРТБ 2016 року, який презентував свій власний стиль сучасної української кухні «Modern Gastro Nostalgia» і організував авторський десерт-бар.

30 листопада 2019 р. – майстер-клас з кондитерського мистецтва «Французькі макаронс – секрети технології» від Тетяни Лози, кондитера ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» 5-зіркового готелю міжнародної мережі «Hilton Kyiv» і випускниці факультету 2019 року.

28 листопада 2019 р. – лекторій від відомої сім’ї українських рестораторів Дмитра та Олени Борисових. Дмитро – засновник і бренд-шеф компанії «Сім’я ресторанів Дмитра Борисова», Олена Борисова – CEO, головний виконавчий директор.

15 листопада 2019 р. – нетворкінг першокусрників зі стейкхолдерами готельно-ресторанного бізнесу у рамках спеціалізованого заходу RestArt Forum 2019 «Мистецтво управління рестораном».

12 листопада 2019 р. – майстер-клас з технології грузинських страв від Володимира Єманова, бренд-шефа ресторану автентичної кухні «КазаН ДиваН» і випускника кафедри ГРТБ 2018 року.

05 жовтня 2019 р. – авторський майстер-клас з мистецтва бариста від Владислава Дударя, співвласника кав’ярні «Transit 33/34», чемпіона України з Клеверу (Clever Dripper) 2019, віце-чемпіона України з дисципліни кава-алкоголь 2019, дворазового призера Національного чемпіонату України «Coffee and good spirits», переможця конкурсу барменів та бариста «Cofftails 2018» і випускника факультету 2015 року.

25-27 вересня 2019 р. – студенти і викладачі відвідали Міжнародний Експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2019.

25-27 вересня 2019 р. – студенти і викладачі долучились до масштабного івенту індустрії гостинності «BAROMETER International Bar Show 2019».

23 травня 2019 р. – лекторій від Марко Черветті, бренд-шефа ресторанів «Сільпо».

11 травня 2019 р. – майстер-клас з технології штруделя від Сергія Сапицького, пекаря-концептуаліста закладу ресторанного господарства «Львівські пляцки» і випускника факультету ГРТБ 2017 року.

18 квітня 2019 р. – проведення лекторію від представників аюрведичного центру «Аюрведа-192», керуючої Пітенко Ю.І. та лікаря-дієтолога Осипенко Г.М. з метою поглиблення співпраці кафедри та центру.

17 квітня 2019 р. – лекція від Михайла Бабича, власника закладу ресторанного господарства «Квіткова Мафія».

16-17 квітня 2019 р. – VII Кулінарний конкурс факультету ГРТБ «Автостопом по Галактиці. Система планет ГРТБ», співорганізатором якого є наша кафедра. До участі у роботі журі долучилась стейкхолдер і наша випускниця – кондитер ресторану «Park Kitchen» готелю «Hilton Kyiv» і кращий працівник року готелю «Hilton Kyiv» Тетяна Лоза.

10-12 квітня 2019 р. – студенти разом з викладачами відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFP 2019.

9 квітня 2019 р. – у рамках дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» для студентів 4-го курсу спеціальності «Харчові технології» магістрант групи АЮ-1-2 М Вальчук Андрій, бар-менеджер закладу «Дімъ Трибеля» провів тематичний майстер-клас з сучасних технологій приготування змішаних напоїв.

01-02 квітня 2019 р. – виїзний майстер-клас для студентів і викладачів від ТОВ «Сільпо-ФУД» із сучасних технологій французької випічки у виробничих умовах.

06 березня 2019 р. – Масляна-Fest факультету ГРТБ, модерато ротором якого є кафедра ТРАП.Одним з почениж членів журі – стейкхолдер і випускниця – технолог ресторану при готелі «Fairmont Grand Hotel» Наталія Лемеш.

12 березня 2019 р. – організовано лекторій для студентів від Катерини Вавринович, менеджера американського бренду готелів «Holiday Inn», який входить до «InterContinental Hotels Group» на тему: «Особливості роботи служб F&B у мережі готелів Holiday Inn».

30 листопада 2018 р. – студенти спеціальності «Харчові технології» мали можливість відвідати семінар, познайомитися та задати свої питання відомому ресторатору, власнику мережі ресторанів «Наша карта», Миколою Тищенком.

27 листопада 2018 р. – майстер-клас з технології страв італійської кухні від Володимира Єманова, бренд-шефа ресторану «КазаН ДиваН» і випускника кафедри ГРТБ 2018 року.

17 листопада 2018 р. – майстер-клас з кондитерського мистецтва від кондитера ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» 5-зіркового готелю міжнародної мережі «Hilton Kyiv» і магістранта заочної форми навчання Тетяни Лози.

13-15 листопада 2018 р. – викладачі і студенти відвідали Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2018.

02 листопада 2018 р. – майстер-клас з технології авторських страв української кухні від Євгена Клопотенка, зіркового шеф-кухаря, переможця кулінарного шоу «МастерШеф 5» на телеканалі СТБ, кулінарного експерта і реформатора культури харчування в Україні.

30 жовтня 2018 р. – лекція від Євгена Клопотенка, шеф-кухаря, кулінарного експерта, переможця кулінарного шоу «МастерШеф 5» на каналі СТБ (2015), випускника школи «Le Cordon Bleu», засновника гастромайстерні «Confiture» і реформатора культури харчування в Україні.

06 жовтня 2018 р. – майстер-клас з мистецтва бариста Владислава Дударя, керівника школи бариста “Gemini Espresso”, бар-менеджера кав’ярні “Gemini Roastery”, призера національних кавових чемпіонатів і випускника кафедри 2015 року.

23 вересня 2018 р. – майстер-клас з кондитерського мистецтва від Тетяни Лози, кондитера ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» 5-зіркового готелю міжнародної мережі «Hilton Kyiv» і магістранта заочної форми навчання Тетяни Лози.


2017-2018 навчальний рік

14-23 травня 2018 р. – організовано залучення студентів 1-5 курсів спеціальності «Харчові технології» до відвідування лекторіїв віце-президента університету Патанжалі (Харідвар, Індія), президента Духовного Ведичного Центру Даянанд, доктора Вачаспати Кульванта.

15 травня 2018 р. – майстер-клас з технології авторських італійських страв від VIP-шефа Джанні Тота.

15 травня 2018 р. – лекція-зустріч з одним із кращих шеф-кухарів Італії Джанні Тота, шефом ресторану «Fabius», якого часто називають VIP-шефом, адже Джанні працював як персональний шеф у багатьох відомих особистостей – Далай-лами, Анни Вінтур, з футбольною командою «Inter», брав участь у відкритті «Richmond restaurant», «Doriani Montenapoleone Cafe Restaurant», «Yacht Club Costa Smeralda» (Porto Cervo). Також у зустрічі брали участь директор ресторану «Fabius» Віра Кащеєва й PR-менеджер Світлана Ломакіна.

27 квітня 2018 р. – виїзний майстер-клас з приготування шоколадних цукерок в умовах закладу ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду».

20 квітня 2018 р. – студенти разом з викладачами відвідали кавовий фестиваль Kyiv Coffee Festival для знайомства з новітніми трендами і альтернативними методами приготування кави, а також участі у майстер-класах від топових барист і лекцій від представників Speciality Coffee Association (SCA).

19 квітня 2018 р. – студенти і викладачі відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP 2018.

26 березня 2018 р. – семінар, присвячений сучасним трендам у ресторанного господарстві та особливостям і вимогам працедавців до потенційних співробітників у закладах ресторанного господарства від управляючої спеціалізованим рестораном мережі закладів м. Харків, випускниці спеціальності «Харчові технології» спеціалізації «Технології харчування» 2012 року Анни Василенко.

24 березня 2018 р. – майстер-клас з кондитерського мистецтва від Тетяни Лози, кондитера ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» п’ятизіркового готелю міжнародної мережі «Hilton Kyiv».

20 березня 2018 р. – майстер-клас від шеф-кухаря спеціалізованого ресторану «КазаН ДиваН» Володимира Єманова з елементами експериментальної кухні.

27 листопада 2017 р. – зустрів з випускником факультету Олександром Копитком, івент-менеджером «Вілла Рівьєра», професіоналом своєї справи, що входить до топ 20-ти кращих менеджерів

15 листопада 2017 р. – кар’єрний коучинг від спеціаліста з навчання персоналу мережі ресторанів «СушиЯ» Дар’ї Ковиневої та мастер-клас з технології японських страв від тренера-аудитора Дмитра Високоса у рамках традиційного заходу «Ярмарка вакансій».

10 листопада 2017 р. – майстер-клас на тему: «Кондитерське виробництво та кенді-бар – як тренд готельно-ресторанного бізнесу» від випускника «Французької кулінарної школи DGF» й студента нашої кафедри Нікіти Чорнобублика.

08-10 листопада 2017 р. – студенти та викладачі відвідали Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу і клінингу FoReCH 2017.

30 листопада 2017 р. – виїзний майстер-клас з технології обслуговування споживачів готельних послуг в умовах готелю «Hilton Kyiv» і навчальна екскурсія кращим готельним підприємством міжнародного готельного ланцюгу Hilton Hotels & Resorts.

27 вересня 2017 р. – студенти та викладачі відвідали RestArt Show 2017 “Інновації і тренди в ресторанному бізнесі” від видавничого дому “Ресторатор” та Школа Успіху Михайла Зельмана і стали слухачами профільних лекцій.