ФАХ – фахове вступне випробування

Вступні випробування проводяться згідно з розкладом у декілька етапів по мірі формування груп з 05 по 26 липня 2020 року.

Програма вступного випробування “Іноземна мова” 181 Харчові технології
(Технології аюрведичних харчових продуктів)

Програма вступного випробування “ФАХ” 181 Харчові технології
(Технології аюрведичних харчових продуктів)

Програма вступного випробування “Іноземна мова” 181 Харчові технології
(Технології в ресторанному господарстві)

Програма вступного випробування “ФАХ” 181 Харчові технології
(Технології в ресторанному господарстві)

Результати вступних випробувань у письмовій формі оголошуються не пізніше 1200 наступного робочого дня приймальної комісії.
Результати вступних випробувань у формі співбесіди оголошуються в день проведення.