Спеціальності та освітні програми

Кафедра здійснює підготовку фахівців:

освітнього ступеня «БАКАЛАВР»

Підготовка фахівців у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» та освітньою програмою:

Технології харчування

табл 1
Підготовка фахівців у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» та освітніми програмами:освітнього ступеня «МАГІСТР»

  • Технології в ресторанному господарстві
  • Технології аюрведичних харчових продуктів

табл 2

 

Кафедра здійснює підготовку конкурентоспроможних, висококваліфікованих фахівців, спроможних розробляти та впроваджувати інноваційні ресторанні технології, технології харчових продуктів функціонального та оздоровчого призначення, нові форми обслуговування споживачів; досліджувати та оцінювати ефективність впливу інновацій та бізнес-проектів на розвиток ресторанного бізнесу, розробляти інвестиційно привабливі проекти закладів ресторанного господарства, ініціювати та впроваджувати бізнес-ідеї ефективного розвитку підприємств ресторанного господарства.

Згідно Національного класифікатора професій України «Класифікатор професій» ДК 003:2010 (діючий) станом 26.10.2017р. наші випускники можуть працевлаштовуватися на такі посади:

бренд-шеф; шеф-кухар; су-шеф; шеф-сомельє; шеф-бармен; шоколатьє; головний кулінар; фахівець з ресторанної справи; організатор з івент-заході; кухар; бариста; бармен; метрдотель; офіціант; кухар-стюард; керуючий рестораном (кафе, баром); директор з виробництва; директор кейтерингової компанії; завідувач виробництвом; інженер-технолог; ресторатор; консультант із виробництва; адміністратор закладу ресторанного господарства; адміністратор мережі закладів ресторанного господарства;  директор закладу ресторанного господарства; директор мережі закладів ресторанного господарства.