Міжнародна практика наших студентів у Болгарії

Виробнича практика студентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції є невід’ємним компонентом підготовки фахівців, а закордонна практика на готельних підприємствах дозволить нашим студентам поглибити та закріпити отримані теоретичні знання з організації послуг харчування та виробничих процесів відповідно до міжнародних стандартів.

Цього року студенти 4 курсу навчання кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції набувають важливого досвіду для власної професійної діяльності у закладах ресторанного господарства при 5-зірковому готелі Болгарії «Hotel Riu Palace Sunny Beach».

Практична підготовка за кордоном дасть змогу нашим студентам ознайомитись зі структурою підприємства, освоїти сучасні технології, підвищити рівень володіння іноземними мовами, навчитися самостійно вирішувати виробничі питання та сприятиме удосконаленню фахових компетенцій у справжніх виробничих умовах.2_5413860144087827294 2_5413360574966793182 IMG_20190908_214739_708 IMG_20190908_214741_464 IMG_20190908_214743_730

Опубліковано у Без рубрики. Додати до закладок постійне посилання.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *