Студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відвідали міжнародні виставки «Inprodmash&Upakovka»

У рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції мали змогу відвідати виставки пакувального обладнання та матеріалів «UPAKOVKA», хлібопекарської промисловості «BAKERY Ukraine» та кондитерської промисловості «SWEET Ukraine» 
12 квітня заходи відвідали студенти групи ХЧ-1-3 разом зі своїм куратором, асистентом Ігорем Устименком.
У рамках заходу студенти ознайомились із пакувальними матеріалами та технологіями їх виробництва, обладнанням для пакування харчових продуктів.
Особливий інтерес у студентів виник до  технологічного обладнання для кондитерської, хлібопекарської та молочної промисловості.
Під контролем представника підприємства, на глазурувальній машині, студенти власноруч отримали шоколадне печиво.
Не залишили байдужими студентів харчові інгредієнти, зокрема ароматизатори, та спеції, для надання пікантного смаку м’ясним продуктам.
Під час відвідування виставок студенти поспілкувались із представниками вітчизняних і закордонних провідних компаній, серед яких значна кількість – випускники НУХТ.
Отриманий досвід в подальшому буде застосований студентами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції  під час навчання та в подальшій професійній діяльності!
20190912_142505 20190912_142914 20190912_143518 20190912_143525 20190912_143933 20190912_145017 20190912_145135 20190912_145226 20190912_145237 20190912_150345 20190912_150627
Опубліковано у Без рубрики. Додати до закладок постійне посилання.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *