Науковий захід кафедри ТРАП спільно з Національним ботанічним садом ім. М.М. Гришка НАН України

Перший науковий захід у 2019-2020 навчальному році проведено кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції НУХТ спільно з Національним ботанічним садом ім. М.М. Гришка НАН України 27 вересня 2019 р.

Науковий семінар було присвячено «Сучасним аспектам використання пряно-ароматичних трав та спецій у закладах ресторанного господарства».

Захід відбувся завдяки співпраці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції НУХТ, а саме завідувачу кафедри ТРАП Олександрі Нєміріч та доценту кафедри ТРАП Ірині Корецькій з Національним ботанічним садом імені Н.Н. Гришка НАН України, а саме заступником директора Національного ботанічного саду ім. М.М.Гришка НАН України Джамалом Рахметовим.

В рамках заходу обговорено сучасні тенденції використання пряно-ароматичних трав та спецій в закладах ресторанного господарства для подальшого розширення асортименту страв, поліпшення органолептичних показників та стабілізації фізико-хімічних показників.

Наприкінці заходу заступник директора Національного ботанічного саду ім. М.М.Гришка НАН України Джамал Рахметов презентував завідувачу кафедри ТРАП Олександрі Нєміріч для кафедри ТРАП монографію «Наукові об’єкти НБС імені М.М. Гришка НАН України, що становлять національне надбання» 2019 року.

Вітаємо колег з цією подією!

на головне фото DSC_4211 DSC_4213 DSC_4234 DSC_4251 DSC_4254 DSC_4261 DSC_4262

Опубліковано у Без рубрики. Додати до закладок постійне посилання.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *