Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції готується до Дня відкритих дверей

30 вересня асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ганна Березова відвідала спеціалізовану школу з поглибленим вивченням англійської мови № 216 (м. Київ).

Ганна Березова ознайомила учнів старших класів з особливостями підготовки фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» та «магістр».

У ході спілкування з викладачем, учні зацікавились спеціалізаціями  «Технології харчування», «Технології в ресторанному господарстві» та «Технології аюрведичних харчових продуктів» за якими готує висококваліфікованих фахівців кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції.

Також, Ганна Березова розповіла про сучасне оснащення лабораторій кафедри та комп’ютерних класів, практичну підготовку, яскраве студентське життя та перспективи майбутнього працевлаштування.

Школярі отримали рекламні матеріали та запрошені на День відкритих дверей НУХТ, що відбудеться 5 жовтня 2019 року.

Раді бачити учнів школи № 216 серед своїх студентів!

IMG-aa0467e28f61c25edf0801e441ec0b19-V IMG-dae477f9c5c9ad69250051ab57de9e5b-V IMG-76ca3745e27ff72d5e2ead36e243fa08-V

Опубліковано у Без рубрики. Додати до закладок постійне посилання.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *