Студенти підвищили свою професійну майстерність на міжнародній виставці

З 23 по 25 жовтня відбулася Міжнародна виставка харчових продуктів та напоїв WorldFood Ukraine 2019.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції не пропустила цю головну подію харчової промисловості.

Виставку відвідали: групи ХЧ-4-13 ск, ХЧ-2-3, ХЧ-3-3 та англомовна група ТУ-3-9а разом із доцентом Оленою Павлюченко, старшим викладачем Людмилою Дейниченко та асистентом Тетяною Роман; група ХЧ-3-13 разом із доцентом Іриною Корецькою, асистентами Володимиром Польовиком та Ганною Березовою; група ХЧ-2-1 в рамках лабораторного заняття «Визначення хімічного складу та фізико-хімічних показників якості м’яса, напівфабрикатів із м’яса та ковбасних виробів» із дисципліни «Хімія і технологія сировини ресторанного господарства» разом із старшим викладачем Ганною Пастух; групи ХЧ-1-3 та ХЧ-1-1 разом із асистентом Ігорем Устименком, старшим викладачем Аліною Наконечною та завідувачем лабораторії Поліною Гаврильченко; групи ХЧ-3-1 та ХЧ-3-2 разом із доцентами Юлією Фурмановою, Іриною Силкою, Ольгою Коваль та асистентом Ганною Березовою.

На міжнародному заході студенти ознайомились із сучасним асортиментом харчових продуктів: бакалією, зернопродуктами, макаронами, соусами, маслами, приправами, спеціями, молочною продукцією, сирами, морозивом, олійно-жировою продукцією, м’ясом, м’ясними продуктами, ковбасними виробами, птицею, яйцями, рибою, рибними продуктами, морепродуктами, свіжими і консервованими фруктами і овочами, грибами, горіхами, кондитерськими та хлібобулочними виробами, сухофруктами, насінням, медом, снеками, безалкогольними напоями.

Також, студенти та викладачі кафедри поспілкувались із учасниками компаній з 15 країн світу, серед яких Damodara (напої, Литва), Tea Talk Pvt, Hyson Teas Pvt LTD, Ahkbar Tea (чай, Шрі-Ланка), PT Danora Agro Prima (какао, Індонезія), PT Kapal Api Global (кондитерські вироби, Індонезія), STS Development (питна вода, Албанія), Milan Seeds Corporation (горіхи, Індія), Green Valley (горіхи, Египет), Matrade Kiev (олії, Малайзія), Olives Sanmer (оливки, Іспанія), Grand Candy LLC та багато інших

Відвідавши майстер-класи, презентації, food-батли та дегустації, студенти дізналися багато нового як майбутні фахівці з харчових технологій у сфері гостинності та підвищили свою професійну майстерність.

Кращі пропозиції продуктів харчування, обладнання, упаковки, технологій і послуг на виставці WorldFood Ukraine 2019 надихнули студентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції на звершення наукових пошуків!

20191024_153745 20191024_154706 20191024_154852 20191024_155147 20191024_155453 20191024_155501 20191024_155522 20191024_155542 20191024_155610 20191024_155818 20191024_160039 20191024_160240 20191024_160323 20191024_160630 20191024_161104 20191024_164035 20191023_110733 20191023_110956 20191023_113538 20191023_114842 viber image IMG_20191024_231402_738 IMG_20191024_231412_919 IMG_20191024_231442_642 IMG_20191024_231457_602 IMG_20191024_231509_219 IMG_20191024_231516_280 IMG_20191024_231559_396 IMG_20191025_120924_787 11 P91023-134114 (1) P91023-134441 рпр апапв папа папв пвпыпы пппв 20191025_113757 20191025_114252

Опубліковано у Без рубрики. Додати до закладок постійне посилання.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *