Відбувся другий осінній День відкритих дверей

30 листопада Національний університет харчових технологій знову гостинно розчинив двері перед майбутніми вступниками – відбувся другий осінній День відкритих дверей.

Майбутні студенти цікаво та корисно провели цей день:

– поспілкувалися із викладачами щодо особливостей вступу 2020;

– також поспілкувалися із студентами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції щодо вражень від навчання;

– відвідали ексклюзивний майстер-клас від випускниці факультету ГРТБ , кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv» Татьяни Лози, з технологіі французьких макаронс на основі мигдалевого борошна з шоколадним ганашем.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції рада бачити кожного майбутнього студента.

Усім, у кого не вийшло завітати до нас цього дня, не варто засмучуватися – попереду ще зимові й весняні Дні відкритих дверей.

Слідкуйте за анонсами на нашому сайті та у соціальних мережах

https://www.instagram.com/kafedratrap/

Чекаємо Вас вже цього літа під час вступу до нас.

1 2 3 4 5 6 8 9 10 11 12

Опубліковано у Без рубрики. Додати до закладок постійне посилання.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *