Наукові здобутки

В рамках науково-дослідної роботи кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції доцентом кафедри Олегом Кузьміним та магістрантом першого року навчання Владиславом Рудого підготовлено статтю для закордонної колективної монографії «Modern engineering research: topical problems, challenges and modernity» (Czech Technical University in Prague).

Метою роботи «Prospects for the use of alcohol infusions in alcoholic beverage technologies for restaurants» є розробка наукових основ антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв з рослинної сировини і визначення найбільш перспективних рослин, як джерел природних антиоксидантів, при створенні алкогольних напоїв у закладах ресторанного господарства.

01 (3) Сертифікат Кузьмін (1) Сертифікат Рудий (1)

Опубліковано у Без рубрики. Додати до закладок постійне посилання.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *