Єдиний державний атестаційний іспит склали здобувачі кафедри

16 та 17 червня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулась атестація здобувачів 4 курсу денної та 2 курсу скороченої форми навчання спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування».

Єдиний державний атестаційний іспит було організовано із застосуванням дистанційних технологій у вигляді онлайн-тестування за 4-ма профільними дисциплінами: «Технологія продукції ресторанного господарства», «Організація ресторанного господарства», «Устаткування закладів ресторанного господарства», «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства».

На початку іспитів голова Екзаменаційної комісії, завідувачка кафедри Олександра Нєміріч разом з членами комісії, доцентами Андрієм Гавришем, Оленою Павлюченко та Вірою Ігорівною Зуйко привітали здобувачів з цією довгоочікуваною подією та побажали натхнення та успіху.

Секретар комісії Тетяна Роман детально ознайомила здобувачів з особливостями проведення іспиту із застосуванням платформ Moodle і Zoom, після чого розпочались 100 хвилин тестування.

Вітаємо наших здобувачів з успішним складанням останнього бакалаврського іспиту та бажаємо творчого натхнення та успіху при складанні ЄВІ та вступних іспитів до магістратури!

104687016_2700792656875328_9026207061744300933_n 104427739_2700792853541975_2068251669968510299_n 104546165_2700792876875306_4027913624346282953_n

Опубліковано у Без рубрики. Додати до закладок постійне посилання.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *