Дистанційна виробнича практика здобувачів

23 та 24 червня  на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти звітів виробничої практики здобувачами 3 курсу денної та скороченої форм навчання спеціальності 181 “Харчові технології” за допомогою відео-конференції ZOOM.

Виробнича практика проходила дистанційно у період з 1 по 21 червня 2020 року.

За період практики здобувачі зібрали відомості та охарактеризували ринок ресторанного господарства міст України та заклади ресторанного господарства; проаналізували меню та прейскуранти,  організували оперативне планування закладів ресторанного господарства;  виконали індивідуальні завдання, видані керівниками.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає своїх здобувачів із успішним проходженням та захистом виробничої практики!

За організацію практики та захистів звітів кафедра вдячна доценту Олені Павлюченко.

23-0 1 (2) 2 23-9 img18 img15

Опубліковано у Без рубрики. Додати до закладок постійне посилання.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *