Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відівідали онлайн-лекції в рамках Міжнародної конференції

7 грудня 2020 року за сприяння кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відвідали онлайн лекції-семінари в рамках ІХ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції «Ресурсо-та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності» за темами: “Компютерна візуалізація для оцінки і контролю якості харчових продуктів”. Доповідачі – др., доцент Ясміна Лукінак,  др., проф. Марко Юкіч. Осієкський університет, факультет харчових технологій, Осієк, Хорватія “Застосування іонізуючого випромінювання для обробки матеріалів у фармацевтичних, біотехнологічних і харчових виробництвах”. Доповідач – др., доцент Делян Господінов. Університет харчових технологій, Пловдів, Болгарія.

Корецька міжнародна конференція 1

Корецька міжнародна конференція 16Корецька міжнародна конференція 12Корецька міжнародна конференція 5Корецька міжнародна конференція 8

 

 

Опубліковано у Без рубрики. Додати до закладок постійне посилання.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *