Відбулися захисти магістрів спеціальності 181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві».

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві».

Карантинні обмеження, що пов’язанні з Covid-19, не перешкодили проведення захисту та не завадили здобувачам представити свої роботи на високому рівні.

До складу Екзаменаційної комісії увійшли: доктор технічних наук, завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор  Олександра Нєміріч, кандидат технічних наук, доцент Ірина Силка,  старший викладач Олена Матиящук. Очолив ЕК доктор медичних наук, головний науковий співробітник ДУ “Інститут громадського здоров’я ім. О. М. Марзєєва” Національної академії медичних наук України Віталій Корзун.

На розгляд Екзаменаційної комісії були продемонстровані роботи різних типів закладів гостинності: ресторанів, кафе-кондитерських, моно-кондитерські, молодіжних кафе, кафе сімейного типу та кафе загальних типів, дитячих кафе та снек-бар з розширенням асортименту напоїв та удосконаленням інноваційної кулінарної продукції.

За результатами захистів усі здобувачі отримали позитивні оцінки. 

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає своїх вихованців з отриманням освітнього ступеня «Магістр» та бажає успіху в подальшій сфері їх діяльності, а проєкти які вони представляли втілили у життя.

photo_2021-02-12_10-20-54 (2)148323329_788241048569807_6150407108050805819_n photo_2021-02-12_10-13-03 photo_2021-02-12_10-13-05 photo_2021-02-12_10-17-00 photo_2021-02-12_10-20-52 photo_2021-02-12_10-20-53 (2) photo_2021-02-12_10-20-53 photo_2021-02-12_10-20-54 (2) photo_2021-02-13_23-03-08 photo_2021-02-13_23-03-09 photo_2021-02-13_23-03-10

Опубліковано у Без рубрики. Додати до закладок постійне посилання.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *