Успішні захисти курсових робіт

З 26 по 28 травня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти курсових робіт з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» здобувачами 4 курсу денної форми навчання та 2 курсу скороченої. 

Даний захід був організований відповідальною лекторкою дисципліни, доценткою Вірою Зуйко та проведений у форматі онлайн.  

Під час захистів своїх робіт здобувачі показали високий рівень знань, отриманих з курсу «Технологія продукції ресторанного господарства», проаналізували як традиційні так і сучасні технології кулінарної продукції, вивчили характеристики нетрадиційної сировини та добавок, новітні кулінарні прийоми, технології та режими обробки сировини,  розробили проекти нормативної і технологічної документації. 

За результатами захистів, усі здобувачі отримали позитивні оцінки. 

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає своїх здобувачів із успішним захистом курсових робіт, бажає успіху під час складання ЄВІ та з радістю чекає у своїх стінах наступного навчального року у магістратурі.  

img37 img9 img10 img13 img14 img17 img18 img21 img22 img25 img26 img29 img30 img33

Опубліковано у Без рубрики. Додати до закладок постійне посилання.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *