Розпочалась виробнича практика здобувачів третього курсу навчання

Здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції спеціальності 181 “Харчові технології”  освітно-професійної програми «Технології харчування» 3 курсу денної та 1 курсу скороченої форм навчання відповідно до навчального плану з 31 травня по 20 червня 2021 року будуть проходити виробничу практику.

Головним завданням виробничої практики є поглиблення здобувачами набутих теоретичних знань шляхом ознайомлення із роботою закладів та підприємств і технологіями надання основних та допоміжних послуг, вивчення досвіду роботи відділів і служб, опанування механізмів та форм організації управління.

Для проходження практики, наших здобувачів прийняли кращі заклади ресторанного господарства та готельні підприємства України, які застосовують сучасні технології організації праці, обслуговування гостей, а висококваліфіковані фахівці створюють відповідні умови у здобутті професійних навичок і вмінь.

Таким чином, залучення здобувачів до умов виробничої діяльності створює можливості для майбутньої успішної кар’єри, так як підготовлені кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції фахівці затребувані на ринку праці.

FB_IMG_1622915606315 FB_IMG_1622915601962 20210531_112152 FB_IMG_1622915599930 FB_IMG_1622915604357 20210531_112315 20210531_111748 FB_IMG_1622915609212

Опубліковано у Без рубрики. Додати до закладок постійне посилання.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *