Тривають заходи сертифікатної програми “Технології в готельно-ресторанному бізнесі”

11 червня 2021 року здобувачі 4 курсу кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, в межах сертифікатної програми “Технології в готельно-ресторанному бізнесі” , відвідали ресторан виставкового комплексу “АККО Інтернешнл”.

Захід був організований асистентом кафедри Ганною Березовою.

Адміністратор закладу Редчук Ольга розповіла історію створення закладу та етапи його рестуктурізації і провела екскурсію.

Здобувачі дізнались про особливості роботи ресторану під час карантинних обмежень та була проведена дегустація кулінарної продукції закладу ресторанного господарства від шеф-кухара Рауфа Кабілова.

АККО 3 АККО 5 (1) АККО 7 АККО 11

 

Опубліковано у Без рубрики. Додати до закладок постійне посилання.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *