Вершину пікорено: бакалаври денної форми навчання склали атестаційний екзамен.

15 червня 2021 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції за допомогою платформи ZOOM відбулась атестація здобувачів  спеціальності 181 “Харчові технології” освітнього ступеня “Бакалавр” освітньої програми “Харчові технології та інженерія” денної форми навчання у формі атестаційного екзамену з профільних дисциплін:

– Технологія продукції ресторанного господарства;

– Організація ресторанного господарства;

– Устаткування закладів ресторанного господарства;

– Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства.

На початку екзамену, з привітальним словом виступила завідувачка кафедри Олександра Нєміріч. До привітальних слів долучились члени ЕК – доценти Андрій Гавриш, Олена Павлюченко та Віра Зуйко.

Секретар ЕК  Володимир Захаров нагадав  здобувачам  правила скаладання іспиту за допомогою платформою ZOOM.

За результатами атестаційного екзамену усі здобувачі отримали позитивні оцінки.

Вітаємо наших підготовлених конкурентоспроможних фахівців у сфері гостинності  із упішним складанням атестаційного екзамену, бажаємо успішного складання ЄВІ та вступу до магістратури.

201178159_858094598251118_6580077790334527312_n 201915642_858094604917784_4492806082251451465_n 200784651_858094654917779_5685692396144124833_n 201041098_858094668251111_1679181362227726415_n

Опубліковано у Без рубрики. Додати до закладок постійне посилання.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *