Успішно склали атестаційний екзамен бакалаври-скороченики

17 червня 2021 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції в онлайн режимі, за допомогою платформи ZOOM відбулась атестація здобувачів  спеціальності 181 “Харчові технології” освітнього ступеня “Бакалавр” освітньої програми “Технології харчування” денної скороченої форми навчання у формі атестаційного екзамену з профільних дисциплін:

– Технологія продукції ресторанного господарства;

– Організація ресторанного господарства;

– Устаткування закладів ресторанного господарства;

– Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства.

На початку екзамену, з привітальним словом виступила завідувачка кафедри Олександра Нєміріч. До привітальних слів долучились члени ЕК – доценти Андрій Гавриш, Олена Павлюченко та Віра Зуйко.

Секретар ЕК  Володимир Захаров нагадав  здобувачам  правила скаладання іспиту за допомогою платформою ZOOM.

За результатами атестаційного екзамену усі здобувачі отримали позитивні оцінки.

Вітаємо підготовлених кафедрою конкурентоспроможних фахівців у сфері гостинності  із упішним складанням атестаційного екзамену, бажаємо успішного складання ЄВІ та вступу до магістратури.

11 22 33

Опубліковано у Без рубрики. Додати до закладок постійне посилання.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *