До захисту дисертаційної роботи готується асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції  відбувся міжкафедральний науковий семінар для проведення попередньої експертизи результатів дисертаційної роботи асистента кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Польовика Володимира Вікторовича на тему: “Вдосконалення технології самбуків з використанням  плодово-ягідного купажного напівфабрикату” на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.16 – Технологія харчової продукції. Наукова керівниця – к.т.н, доцент, доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Корецька.

Під час семінару Володимир Польовик висвітлив основні положення дисертаційної роботи, а саме: перспективи використання та технологічні властивості купажованої рослинної сировини та цукристих речовин у складі десертів з пінно-драглеподібною структурою.

Здобувачем було досліджено показники якості готової продукції, підготовлено проекти нормативно-технічної документації та схеми отримання десертів, доведена економічна ефективність вдосконаленої технології, проведена її апробація у виробничих умовах.

Вагомість результатів підтверджена публікаціями за темою дисертації.

Рецензентки роботи – д.т.н., доцент, професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова д.т.н., професор, професорка, завідувачка кафедри технології оздоровчих продуктів Галина Сімахіна, д.т.н., професор, професорка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Шульга відмітили актуальність проведених досліджень, надали позитивні відгуки та зауваження.

До обговорення представлених наукових результатів долучились: завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, д.т.н., професор Василь Пасічний, завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, д.т.н., професорка Тамара Носенко, д.т.н., професор, професорка  кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Віра Юрчак, к.т.н., доцент, старший науковий співробітник, доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Світлана Усатюк, викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, готельно-ресторанної справи, експертизи харчових продуктів.

За результатами доповіді, відповідей на зауваження Володимира Польовика прийнято рішення після доопрацювання рекомендувати подати дисертаційну роботу до розгляду в спеціалізовану вчену раду Д 26.058.07.

Вітаємо Володимира Польовика із успішним передзахистом дисертаційних досліджень.

img32 img35 img38 img41 img44 img47 img50 img53 img56 img59 img62 img65 img68 img71 img74

Опубліковано у Без рубрики. Додати до закладок постійне посилання.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *