Присвоєно вчені звання та присуджено науковий ступінь викладачам кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

У червні на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулась подія наукового характеру.

Згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 29.06.2021 № 735

присвоєно:

Niemirich-OV

вчене звання професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції завідувачці кафедри, професорці Олександрі Нєміріч

frolova-30-09-2020

вчене звання професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції професорці Наталії Фроловій

Sylka-IM

вчене звання доцента кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції доцентці Ірині Силці

Zuiko-VI

вчене звання доцента кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції доцентці Вірі Зуйко

присуджено:

Kuzmin-OV

науковий ступінь доктора технічних наук доценту Олегу Кузьміну

Вітаємо колег та бажаємо творчої наснаги у подальшій професійній діяльності.

Опубліковано у Без рубрики. Додати до закладок постійне посилання.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *