Здобувачі на 29-й міжнародній виставці обладнання та технологій для харчової промисловості “INPRODMASH-21”

14 вересеня 2021 року здобувачі освітнього ступеня “Бакалавр” освітньої програми “Технології харчування” групи ХЧ-2-1 разом з куратором, асистентом Ганною Березовою  відвідали 29 міжнародну виставку обладнання та технологій для харчової промисловості INPRODMASH-21.

Під час заходу здобувачі ознайомилися з інноваційними проєктами обладнання, що використовується в харчовій галузі, побачили презентації , прослухали міні-лекції про спеціфіку роботи обладнання, завітали на презентацію морозива.

Також, здобувачі були представлені організаторам виставки ТОВ “АККО Інтернешнл” та запрошені на Міжнародну спеціалізовану науково-практичну конференцію «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві».

Даний захід дав змогу здобувачам розширити кругозір, закріпити теоретичні знання практичними навичками для подальшого їх використання при навчанні та у майбутньому професійному зростанні.

1 2 4 4 3

 

Опубліковано у Без рубрики. Додати до закладок постійне посилання.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *