Першокурсники відвідали виставку фахової літератури за освітньо-професійною програмою “Технології в ресторанному господарстві”

Відомо, що навчання в університеті починається із знайомства з бібліотекою.

Здобувачі освітнього ступеня “Бакалавр”, освітньо-професійної програми “Харчові технології” першого року навчання разом з доцентом Іриною Корецькою відвідали Науково-технічну бібліотеку НУХТ, яка є однією з найбільших бібліотек вищих навчальних закладів країни та найбільшою у галузі харчової промисловості.

Ірина Корецька провела екскурсію бібліотекою здобувачам групи ХЧ-1-4.

Також здобувачі відвідали виставку фахової літератури за освітньо-професійною програмою “Технології в ресторанному господарстві”, яка проходила в залі наукової літератури з 13 по 17 вересня 2021 року.

Першокурсники були у захваті від наявного фонду бібліотки НУХТ та будуть мати змогу використовувати її можливості під час навчання.

photo_2021-09-14_18-01-19 photo_2021-09-14_18-01-20 (3) photo_2021-09-14_18-01-20 photo_2021-09-14_18-01-21 (3) photo_2021-09-14_18-01-22 photo_2021-09-18_23-01-27

 

 

Опубліковано у Без рубрики. Додати до закладок постійне посилання.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *