З технологією виготовлення шоколадних цукерок озгайомились першокурсники

22 вересня 2021 року здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми “Технології харчування” першого року навчання разом із кураторами доценткою Наталією Стукальською та асистенткою Владленою Михайленко в межах кураторської години відвідали Львівську майстерню шоколаду, з метою набуття нових навичок з технології виготовлення шоколадних цукерок.

Даний майстер клас був не лише пізнавальним, оскільки гості не лише оздоблювали кондитерські вироби, а й дізнались про новинки в сфері кондитерських виробів, особливості отримання шоколаду.

Сповнені позитивних емоцій здобувачі здійснили прогулянку Києвом для кращого знайомства не лише з містом-героєм, а й одним з одним.

По закінченню екскурсії наповнені позитивними емоціями першокурсники вирушили додому готуватись до занять.

Набуті знання з відвідування майтер-класу знадобляться здобувачам при подальшому навчанні за обраною спеціальністю.

image_50461441 image_50461953 (1) image_50451713 image_50461953 image_50736641 image_50433537 image_50407937 image_50433025 image_50441217

Опубліковано у Без рубрики. Додати до закладок постійне посилання.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *