Викладачі кафедри приймають участь у Другій Пан Кавказькій літній школі

04 жовтня 2021 року стартувала Друга Пан Кавказька літня школа (Second Pan Caucasian Summer School Wine Business) за напрямом виноробного бізнесу, організована університетом Хохшуле Гайзенхайма (м. Гайзенхайм, Німеччина) за підтримки Федерального міністерства освіти та наукових досліджень Німеччини і Німецької служби академічних обмінів (DAAD).

У заході, що проходитиме з 04 по 12 жовтня 2021 р. приймають участь викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції: професор Олег Кузьмін, доценти Людмила Дейниченко, Ірина Корецька, Андрій Гавриш, Юлія Фурманова, Ірина Силка, Ігор Устименко та асистенти Володимир Польовик, Марина Гулевата.

У перший день заходу учасники прослухали привітальну промову організаторів, а також дві лекції від проф.Джона Ханфа на теми “Світовий ринок вина” та “Стратегічний менеджмент (у галузі виноробства)”.

img82 244514352_4713760202023825_465731462902001696_n 244370676_4713786978687814_1957730069023839445_n 243985940_4713835562016289_6542332812205910991_n 244253797_4713844565348722_1738742086825745134_n 244551206_4713885148677997_5036477417473715585_n 244255392_4713707042029141_609180213355935315_n (1) 244469455_4713948462004999_4739675574469678703_n 244397953_4713861305347048_1365397096789458884_n 243985940_4713835562016289_6542332812205910991_n (1)

Опубліковано у Без рубрики. Додати до закладок постійне посилання.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *