Відбулася ювілейна X Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі»

23 листопада 2021 року відбулася ювілейна X Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», організатором якої є факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу нашого університету.

З вітальним словом до учасників конференції від імені ректора університету Олександра Шевченка на пленарному засіданні звернувся проректор з наукової роботи, доцент Сергій Токарчук, зазначивши, що захід є унікальною можливістю для вчених, експертів, професіоналів-практиків і здобувачів освітніх ступенів із різних куточків нашої країни, зібравшись разом, обговорити актуальні питання та обмінятися досвідом з розвитку індустрії гостинності та підвищення якості її продукції й послуг.

Продовжила пленарне засідання в.о. декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віта Цирульнікова, яка привітала понад 220 учасників і подякувала їм за інтерес до заходу, нагадала, що амбітна ініціатива щорічного проведення Всеукраїнської конференції на високому науковому рівні належить доктору технічних наук,  професору Віктору Доценку.

Віктор Федорович – засновник та ідейний натхненник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, завідувач кафедри готельно-ресторанної справи (2011-2020 рр.), талановитий педагог і науковець, мудрий наставник.

…Теплі спогади про тих, хто залишив по собі багато добрих справ, завжди будуть сильніші, ніж незмінні обставини. Напередодні 1 грудня згадаємо нашого дорогого Віктора Федоровича в молитві за вічний спокій його душі. Світла пам’ять про Великого Науковця і Неймовірну Людину назавжди у серцях кожного з нас…

Із ґрунтовними та цікавими доповідями конференцію продовжили відомі науковці, лідери галузей, топові професіонали: керівник мережі Центрів здоров’я «Аюрведа 192» Віктор Мацишин; керівниця відділу навчання Reikartz Hotel Group, к. т. н. Ірина Магалецька; президент Асоціації Кулінарів, ресторатор з 20-ти річним досвідом, к. е. н. Андрій Магалецький; головний науковий співробітник відділу технології продуктів бродіння Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України, д. т. н. Роман Грушецький; директор компанії ТУРАЛ С у м. Варна (Республіка Болгарія) Любенов Гешо Симеонов; директор ГО «Ресторанна гільдія», старший викладач ІПДО НУХТ, сертифікований спеціаліст зі стандартів HACCP Богдан Михайлов; професорка кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Київського національного університету технологій та дизайну, д. е. н. Оксана Яворська.

Після завершення пленарного засідання, конференція продовжила роботу у двох секціях – «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності» під головуванням в.о. завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи, доцентки, к. т. н. Лариси Шаран, в якій взяли учать понад 140 учасників, і «Сучасні тренди розвитку ресторанної індустрії» під головуванням завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорки, д. т. н. Олександри Нєміріч із 87 учасниками.

Під час роботи секції «Сучасні тренди розвитку ресторанної індустрії», модераторами якої були професор Олег Кузьмін та Ірина Корецька, доповідали наші здобувачі: аспірантка нашої кафедри Альона Очеретна; магістрантка Ольга Ряба; здобувачка четвертого курсу Марія Кривчик; здобувачка другого курсу Олександра Гонта.

Серед учасників роботи секції – гості з Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського Катерина Сербіна – здобувач 4 курсу денної форми навчання, аспірантка кафедри технологій та безпечності харчових продуктів Сумського національного аграрного університету Синенко Тетяна; Гладка Ольга – здобувач ВСП «Вінницький торговельно- економічний фаховий коледж КНТЕУ»; Оксана Вільчинська – магістрантка Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

Загалом наші здобувачі мали змогу не лише послухати цікаву та актуальну інформацію про розвиток готельної індустрії, але й поспілкуватися та задати питання фахівцям галузі.

Підсумки науково-практичної конференції підведені, пріоритетні напрямки розвитку готельно-ресторанного бізнесу визначені, грамоти за активну участь усім доповідачам вручені, а за результатами роботи конференції буде опублікований збірник матеріалів.

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції щиро вдячний всім учасникам Ювілейної Х Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі» і сподіваються на плідну наукову співпрацю з представниками освітньої спільноти й індустрії гостинності у майбутньому!

grtb23-26-11-2021 grtb2-26-11-2021 grtb3-26-11-2021 261479724_958678214859422_3546118710034775555_n 261995985_958678344859409_8296993627460589482_n grtb4-26-11-2021 grtb5-26-11-2021 grtb17-26-11-2021 grtb19-26-11-2021 grtb21-26-11-2021 grtb14-26-11-2021 261793102_958678148192762_1725526111581817911_n 261149718_958678541526056_5829427033263803759_n ГОНТА Олександра МАГАЛЕЦЬКИЙ Андрій СЕРБІНА Катерина ОЧЕРЕТНА Альона ЯВОРСЬКА Оксана ВІЛЬЧИНСЬКА Оксана МАЦИШИН Віктор МИХАЙЛОВ Богдан РЯБА Ольга ГРУШЕЦЬКИЙ Роман МАГАЛЕЦЬКА Ірина СИНЕНКО Тетяна КРИВЧИК Марія ГЛАДКА Ольга

Опубліковано у Без рубрики. Додати до закладок постійне посилання.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *