Успішний захист виробничої практики майбутніми фахівцями-технологами

З 20 по 22 червня 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист виробничої практики здобувачами освітнього ступеню «Бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» 3 курсу денної та 1 курсу денної скороченої форм навчання освітньо-професійної програми «Технології харчування».

Виробнича практика тривала з 30 травня по 19 червня 2022 року та відбувалась на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції у дистанційному форматі.

Під час практики здобувачі провели аналіз щодо характеристик та постачання закладів-баз практики, видів меню, карт напоїв, складського господарства, оперативного планування в закладах ресторанного господарства.

Під час захистів здобувачі у повній мірі продемонстрували набуті навички, так як, зокрема, більшість наразі працює у закладах ресторанного господарства.

Члени комісії відмітили належний рівень набутих компетентностей здобувачів під час проходження виробничої практики, що підтверджує їх здатність в майбутньому реалізуватись як конкурентоспроможних, висококваліфікованих фахівців-технологів у сфері гостинності.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає своїх улюблених здобувачів із успішним захистом виробничої практики, бажає мирного неба, нових творчих злетів.

Окрема подяка висловлюється асистенту кафедри Ганні Березовій за організацію виробничої практики.

Снимок экрана 2022-06-21 161301 img10 img13 img14 img18 (2) img18 img19 (2) img21 img22 img23 img26 (2) img26 img27 (2) img27 img31 img33 img36 img37 (2) img37 img38 (2) img38 img42 img44 img45 img46 (2) img46 img47 (2) img47 img50 img51 img56 (2) img56 img57

Опубліковано у Без рубрики. Додати до закладок постійне посилання.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *