Засідання проєктної групи ОПП «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції», ОС «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології»

На виконання розпорядженням ректора від 28 грудня 2022 р. № 23 відбулось засідання проєктної групи розробників освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» підготовки здобувачів ОС «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології». Під час засідання обговорено низку питань та визначено організаційні завдання для проведення локального монiторингу освiтньої програми у поточному навчальному році.

Результати аналізу із урахуванням зауважень та побажань стейкхолдерів будуть обговорені під час наступного засідання з метою формування узгодженого самоаналізу та пропозицій щодо внесення змін до поточної редакції освітньо-професійної програми.


robocha_zustrich_2 robocha_zustrich_1

Опубліковано у Без рубрики. Додати до закладок постійне посилання.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *