Архіви сайту

З технологією виготовлення шоколадних цукерок озгайомились першокурсники

Ця галерея містить 9 фото.

22 вересня 2021 року здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми “Технології харчування” першого року навчання разом із кураторами доценткою Наталією Стукальською та асистенткою Владленою Михайленко в межах кураторської години відвідали Львівську майстерню шоколаду, з метою набуття нових навичок з технології виготовлення шоколадних цукерок. … Продовження

Більше галерей | Залишити коментар

Гостьова лекція для здобувачів освітньої програми “Технології харчування”

Ця галерея містить 3 фото.

За сприяння старшого викладача Володимира Захарова, для здобувачів освітнього ступеня “Магістр”, освітньої програми “Технології харчування” другого року навчання пройшла гостьова лекція із психотерапевтом та корпоративним психологом Віталієм Окольнічим. Тематика лекції була присвячена одному з актуальних питань для здобувачів нашого університету, а саме: … Продовження

Більше галерей | Залишити коментар

Гостьова лекція для здобувачів освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві»

Ця галерея містить 4 фото.

20 вересня 2021 року в межах дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» за сприяння професорки Олександри Нєміріч та асистенток Владлени Михайленко, Марини Гулеватої відбувся онлайн-лекторій за допомогою Zoom-платформи для магістрів групи ТР-1-1М освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» з випускницею 2019 року освітнього ступеня … Продовження

Більше галерей | Залишити коментар

Першокурсники відвідали виставку фахової літератури за освітньо-професійною програмою “Технології в ресторанному господарстві”

Ця галерея містить 6 фото.

Відомо, що навчання в університеті починається із знайомства з бібліотекою. Здобувачі освітнього ступеня “Бакалавр”, освітньо-професійної програми “Харчові технології” першого року навчання разом з доцентом Іриною Корецькою відвідали Науково-технічну бібліотеку НУХТ, яка є однією з найбільших бібліотек вищих навчальних закладів країни та найбільшою у галузі харчової … Продовження

Більше галерей | Залишити коментар

Здобувачі на 29-й міжнародній виставці обладнання та технологій для харчової промисловості “INPRODMASH-21”

Ця галерея містить 5 фото.

14 вересеня 2021 року здобувачі освітнього ступеня “Бакалавр” освітньої програми “Технології харчування” групи ХЧ-2-1 разом з куратором, асистентом Ганною Березовою  відвідали 29 міжнародну виставку обладнання та технологій для харчової промисловості INPRODMASH-21. Під час заходу здобувачі ознайомилися з інноваційними проєктами обладнання, що використовується … Продовження

Більше галерей | Залишити коментар