Архіви сайту

Вебінар на тему: «Кодекс продуктів харчування 2022 і Ви: ключова інформація для операторів громадського харчування та викладачів»

Ця галерея містить 11 фото.

25 січня 2023 р. Національною асоціацією ресторанів США був організований вебінар на тему: «Кодекс продуктів харчування 2022 і  Ви: ключова інформація для операторів громадського харчування та викладачів», присвячений зміні законодавчих вимог США до роботи закладів ресторанного господарства. Спікерами заходу виступили … Продовження

Більше галерей | Залишити коментар

Міжнародний науковий круглий стіл «Sustainable consumption in restaurant industry» («Розумне споживання в ресторанній індустрії»)

Ця галерея містить 17 фото.

25 січня 2023 року кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. В.Ф. Доценка було проведено Міжнародний науковий круглий стіл «Sustainable consumption in restaurant industry» («Розумне споживання в ресторанній індустрії»).  Захід відбувся завдяки підтримці партнерів НУХТ, … Продовження

Більше галерей | Залишити коментар

Засідання проєктної групи ОПП «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції», ОС «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології»

Ця галерея містить 2 фото.

На виконання розпорядженням ректора від 28 грудня 2022 р. № 23 відбулось засідання проєктної групи розробників освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» підготовки здобувачів ОС «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології». Під час засідання обговорено низку питань та визначено … Продовження

Більше галерей | Залишити коментар

Гостьова лекція «Прянощі в аюрведичній дієтології»

Ця галерея містить 5 фото.

Лікар-дієтолог, спеціаліст з аюрведичної медицини та дієтології Центру здоров’я «Аюрведа-192» Анна Осипенко провела лекцію для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» освітньо- професійних програм «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» та «Технології в ресторанному господарстві» в межах навчальних дисциплін «Технології аюрведичної харчової … Продовження

Більше галерей | Залишити коментар

Гостьова лекція «Оцінка загроз і вразливостей. Плани VАССР та TACCP»

Ця галерея містить 7 фото.

Традиційно корисною для набуття додаткових фахових компетенцій здобувачами ОС «Магістр» освітньо- професійних програм «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» та «Технології в ресторанному господарстві» стала гостьова лекція, проведена начальником сектору оцінки відповідності підприємств харчової галузі науково-технічного центру оцінки виробництв та … Продовження

Більше галерей | Залишити коментар